2010. április 25., vasárnap

Rengeteg blogot olvasgattam az elmúlt fél évben. Bennem is érlelődött már, hogy legyen sajátom, hiszen sokszor találkoztam olyan írásokkal, képekkel amelyeket nagyon a sajátomnak éreztem. Bevallom az elmúlt két napban már nagyon készültem erre a lépésre, és azt vettem észre, hogy sokkal jobban megélem a perceket, pillanatokat. De nem megtörténtükkor, hanem valahogy feleleveníthetőbb változatban raktározódnak el, és kevésbé érezni azt, hogy mint a homok, kiperegnének az ujjaim között az apró pici események. Remélem a képeket sikerül feltenni, és érezhető is lesz amiről írtam.

2 megjegyzés:

  1. Légy üdvözölve a blogvilágban :o)! Nekem ugyan még nincs saját blogom, de mindig élvezettel olvasom másokét...A tiédre Szeránál bukkantam rá, így kerültem ide :o). Nagyon tetszenek a fotóid, főleg a fákról!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm. Te voltál az első, aki ismeretlenül írtál. Jó dolog, hogy megismerhetek másokat. Megtalálhatom a hozzám hasonlókat, és ők is megtalálhatnak engem. Még nekem is új és izgalmas. Szívesen ellátogatnék majd én is a te blogodra ha lesz.

    VálaszTörlés