2011. január 1., szombat

Elvonási tünetek


Megvásárolható a MESKA oldalán Eszterlanc8 nevű boltocskámban.


A nagy karácsonyi készülődésben nem volt időm nyugodtan, komótosan babát varrni. Már a két ünnep között éreztem a késztetést, hogy valamit alkotni kéne már. Első és egyben enyhe tüneteimre a sütés még jó volt, de tegnapelőtt nekiálltam egy babának. Helyrebillent minden végre. Szoknyáját úgy készítettem, hogy a végeredmény egy kicsit régimódi megint. Nekem a szoknyáról a Váratlan utazás című film jutott eszembe. Tényleg olyan lett mint a filmbéli szoknyák, hátul húzott és hosszabb mint elöl. A kabátka pedig az egyetemi vizsgázós szoknyámból készült, remélem van benne valami varázslat abból az időből. Jó volt felhasználni, mert így nem csak pakolgatom, hanem új értelmet nyert ez a ruhadarab. (A költözés miatt erős szelekciót kell alkalmaznom a cuccainknál is)

2010. december 31., péntek

Szünidei találkozó


Kamilla és Vince olyan óvodába jár, ahol vegyes csoportban vannak a gyerekek. Ennek egyik nagy előnye az, hogy pontosan ismerik egymás barátait. Így esett, hogy mindkettejük csoporttársát meghívtuk a Csobánc-hegyre tegnap. A napot egy meleg kakaó elfogyasztásával zárták a kályha padkán, majd aludni tértek. Altatódalra aznap nem volt szükség... Jó éjt. Pszt!

És boldog új évet mindenkinek!

2010. december 26., vasárnap

Boldog karácsonyt kívánok !


Ezzel a kis szöszke waldorf babámmal kívánok mindekinek boldog ünnepeket. Remélem kis gazdája örült nemcsak a babának, hanem a csomagban küldött meglepetésnek is.